Niedziela 2012-02-05, imieniny : Agaty, Filipa, Justyniana
Witamy, Gość
Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
>Strona główna | >Pomoc | >Szukaj | >Zaloguj się | >Rejestracja

Autor Wątek: Potwierdzenie o przyjęciu na studia  (Przeczytany 843 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Efcioo

• Spontanista
  • Słońce jest zawsze tam gdzie pada deszcz :D
Potwierdzenie o przyjęciu na studia
« dnia: Sierpień 03, 2010, 06:32:00 pm »

Pilnie potrzebuję potwierdzenia, że zostałam przyjęta na studia. Wiem, że komisja rekrutacyjna takie potwierdzenie wysyła listownie. Czy ktoś orientuje się kiedy w tym roku mają być wysłane listy? Chętnie bym się przeszła na Kortowo żeby odebrać to osobiście, ale niestety dzwoniąc na infolinie komisji rekrutacyjnej poinformowano mnie, że listy wysyłają wydziały, z kolei na wydziale mówią, że tym zajmuje się komisja. Może ktoś orientuje się jak naprawdę jest i gdzie takie poświadczenie mogę odebrać?
« Ostatnia zmiana: Sierpień 03, 2010, 08:37:22 pm wysłana przez Efcioo »
Morał jest taki: kwiatki Ty podlewaj, lecz nie za dużo bo się ktoś pogniewa :P

anka_grt

• Gaduła
Odp: Potwierdzenie o przyjęciu na studia
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 05, 2010, 06:50:56 pm »

Nie można tego odebrać osobiście, do mnie list "szedł" przez 3 tygodnie, miałam ten sam problem. Możesz ewentualnie wybrać się do swojego dziekanatu i tam poprosić o zaświadczenie, nie wiem czy je wydają przed rozpoczęciem roku akademickiego, ale myślę że jak zagadasz to załatwisz, wszystko jest do załatwienia :)
Strawberry Kiss

Efcioo

• Spontanista
  • Słońce jest zawsze tam gdzie pada deszcz :D
Odp: Potwierdzenie o przyjęciu na studia
« Odpowiedź #2 dnia: Sierpień 07, 2010, 07:53:17 pm »

W dziekanacie też nikt takiego zaświadczenia wystawić mi nie chciał. Pani w dziekanacie mówiła tylko regułkę, że studentką jestem od października i dopiero wtedy ona może jakiekolwiek zaświadczenia dla mnie wystawiać. ::) Gdyby ktoś miał podobny problem w przyszłości, to napiszę tylko, że ostatecznie zadzwoniłam do biura ds. kształcenia i spraw studenckich i tam bardzo zdziwiona sprawą, ale naprawdę pomocna pani załatwiła mi odbiór tych dokumentów w bibliotece uniwersyteckiej. Myślę, że przy rekrutacji powinno się zaznaczać czy chce się osobiście odebrać korespondencję, czy czekać na list.
Morał jest taki: kwiatki Ty podlewaj, lecz nie za dużo bo się ktoś pogniewa :P

Strona wygenerowana w 0.115 sekund z 26 zapytaniami.