Czwartek 2010-09-09, imieniny : Aldony, Jakuba, Sergiusza
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Strona główna | Pomoc | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj się
  Drukuj  
Autor Wątek: Opłata rekrutacyjna  (Przeczytany 212 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.       Strony: [1]
waśka
Niemowa
*

Zobacz profil Email
« : Lipiec 24, 2010, 11:35:05 am »

Witam !
Wczorajszego dnia dokonałem wpłaty za wybrany kierunek ( Administracja - studia pierwszego stopnia,niestacjonarne) zgodnie z harmonogramem rekrutacji na studia niestacjonarne ( do 23 lipca). Problem w tym że system bankowy zaksięgował przelew z dniem 24 lipca czyli na dzień dzisiejszy.Przelew wykonałem o godzinie 21:30 wczorajszego dnia (Piątek).
Stąd pytanie : Czy będę brał udział w rekrutacji na studia niestacjonarne ? Da rade zrobić coś żeby być widocznym w postępowaniu rekrutacyjnym ? Czy te pieniądze zostały wysłane na marne ?
azazelka0
Niemowa
*

« Odpowiedz #1 : Lipiec 24, 2010, 11:42:07 am »

Najprościej będzie zadzwonic w poniedziałek do komisji rekrutacyjnej Uśmiech Pewnie poproszą Cię o przysłanie skanu dowodu wpłaty Uśmiech Ale od razu im go wyślij mailem Uśmiech
waśka
Niemowa
*

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #2 : Lipiec 24, 2010, 11:47:22 am »

azazelka0 - oczywiście zrobię tak jak mówisz Uśmiech bo nie ukrywam że nie byłoby problemu gdybym "obudził" się kilka dni wcześniej Język
roni17uwm
Niemowa
*

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #3 : Lipiec 26, 2010, 06:50:44 am »

Witam. Mój problem jest taki. Dokonałem opłaty rekrutacyjnej na drugi stopień studiów niestacjonarnych 21 lipca, ale na systemie IRK ciągle pasek jest czerwony, czy przez to, że pieniądze nie dojdą na czas (załóżmy) mogę zapomnieć o dostaniu się na studia? Pomimo tego, że pieniądze na pewno wpłyną i wpłata odbyła się w terminie? Bo jestem w stresie, pomóżcie... Płacz
Ewelin
Niemowa
*

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #4 : Lipiec 27, 2010, 08:23:31 pm »

Rozumiem Cię, miałam ten sam problem, tylko, że w przypadku studiów I-go stopnia. Nie martw się, pieniądze na pewno dojdą na czas. A na wszelki wypadek zadzwoń do punktu rekrutacyjnego. Moje pieniądze nie doszły na czas, dzwoniłam do nich i kazali wysłać mi ksero dowodu wpłaty e-mailem. A jak się potem okazało, to uwzględniali opłaty, które nie doszły na czas, pod warunkiem, że zostały wysłane do dnia, w którym kończył się termin. Dlatego myślę, że nie masz się czym martwić Mrugnięcie

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
Strona wygenerowana w 0.093 sekund z 22 zapytaniami.